FOTO/ Kjo do të jetë ‘Bisha’ prej ari që do të përdorë Donald Trump si President

Donald Trump do të shkojë drejt Uashingtonit për tu emëruar si president më 20 janar i rrethuar nga një siguri e lartë, por nuk dihet nëse do të ruaj traditën dhe do të mbajë limuzinën  presidenciale që kanë përdorur ndër vite liderët amerikanë.

Duke njohur pasion e presidentit të zgjedhur për makinat duket se një makinë prej ari do të ishtë më përshtatshme.

“Dartz Motorz”, një kompani që ndërton makina të personalizuara dhe të blinduara, ka krijuar një super-makinë të veshur me ar për Presidentin e  45-të amerikan.

“The Telegraph” shkruan se kjo mund të jetë makina zyrtare presidenciale e zotit Trump me sa duket një markë e re,limuzine, e modifikuar, që do të zëvendësojë “Bishën”, e cila përdoret aktualisht nga Presidenti Barak Obama.

Fotografitë e para që u shfaqën në fillim të këtij muaji dhe tregojnë atë që duket të jetë një version i ri i makinës presidenciale./SYRI.net/ 

Image