FOTO /Ngjarjet që ndryshuan botën

Revista Time ka sjellë përmes fotografive disa prej ngjarjeve më të tmerrshme të cilat ndryshuan rrjedhën e njerëzimit. Historianë dhe fotografë të ndryshëm nga e gjithë bota dërguan sugjerimet e tyre për revistën javore.

Fotografitë shfaqin disa prej momenteve më të famshme të shekullit 19, 20 dhe 21,.

Prej resë kërpudhë të bombës atomike në Nagasaki më 1945 e deri tek Buzz Aldrin duke shkelur në hënë më 1969 fotografitë shfaqin momentet më të mira dhe më të këqija të njerëzimit.

Shihni fotografitë që ndryshuan botën: