FOTO/ Njerëzit me quka do t’iu hipnotizojnë me bukurinë e tyre unike

Përgjithësisht njerëzit me flokë të kuqe kanë edhe quka. Kjo për shkak se njerëzit me lëkurë të zbehtë kanë më pak melaninë, pigmenti që i jep lëkurës, flokëve dhe syve ngjyrën e tyre.

Por nga vijnë ato? Edhe pse qukat janë të trashëguara, është dielli ai që i nxjerr më shumë në pah. Rrezet ultravjollcë i bëjnë qukat më të theksuara.

Kjo është arsyeja përse qukat janë më të errëta në verë dhe më të lehta në dimër. Megjithatë fotot e mëposhtme tregojnë bukurinë unike të personave me quka.