FOTO /Pitoni ha një iriq, por shihni çfarë ndodh më pas

Në një rezervat në Afrikën e Jugut është gjetur një piton i ngordhur. Personat që kujdesen për rezervatin, panë se gjarpri nuk kishte shumë kohë që ishte ushqyer pasi barku i tij dukej i madh.

Për të zbuluar misterin, ata vendosën që të çajnë barkun e pitonit dhe zbuluan se ai kishte gëlltitur një iriq afrikan. Gjembat e tij ishin shpërndarë në të gjithë traktin e tretjes.

Ende nuk është e qartë arsyeja e ngordhjes së pitonit, por dyshohet se gjembat i iriqit mund t’i kenë marrë atij jetën pasi trupi i tij ishte i shpuar.