FOTO/ Shikoni çfarë bën Morena Taraku në banjo

Selfie kudo që jeni dhe gjithçka bëni, ose pothuajse. Morena Taraku ka përshëndetur fansat me një foto ‘selfie’ nga banjo .

E veshur me fustan të ngushtë për trupi, Morena ka bërë foto në pasqyrë. Ajo shpesh vjen me foto provokative, gjithmonë sipas metodës së saj.

Image