FOTO /Urimi i Qeverisë në Gjirokastër: Një lapidar prej kartoni të dëshmorëve të luftës

Dhuratë më të mirë për festën e Çlirimit dhe për respektin e të rënëve Rilindja nuk kishte cfarë t’ju bënte tjetër banorëve të Nepravishtës.

Gjatë fushatës elektorale për zgjedhjet  lokale të vitit të kaluar në këtë fshat, deputeti i Patrisë Socialiste Arben Ahmetaj ju premtoi veç të tjerash banorëve se në një kohë rekord Rilindja do të restauronte lapidarian e dëmtuar të dëshmorëve të luftës.

Po u desh të kalonte më shumë se një vit, që fjala e dhënë e deputetit socialist të bëhej realitet.

Restaurimi u bë. Po jo me pllaka mermeri, as me beton, por me karton… po, po me karton ! Emrat e deshmorëve jane shkruar me nje shkrim te keq dore. /jugunews.net/