FOTO/ ‘Më vjen turp të dal jashtë me ty’, transformimi i pabesueshëm i 29 vjeçares pas kritikave të babait

Shpesh herë thuhet se kritikat na ndihmojnë, dhe këtë e tregon edhe rasti i kësaj vajze nga SHBA e cila vuante nga obeziteti.

Kritikat që babai i saj i bëri për peshën ishin motivim për 29 vjeçaren Maddy Ghorob, nga Los Angelos.

“Më vjen turp të dal jashtë me ty. Jo sepse je e shëndoshë, por sepse pesha jote u tregon njerëzve se ti nuk kujdesesh për veten dhe nuk vlerëson trupin apo jetën tënde”, ishin këto fjalët e të atit që e bënë 29 vjeçaren të refktonte me vetën. Ajo tashmë ka arritur format që kishte ëndërruar gjithmonë dhe këtë e ka arritur brenda një periudhe jo shumë të gjatë.

Madyy që dikur peshonte 136  tashmë peshon 57 kg.