FOTO/ Zbulohet urdhri, ja si bëhen emërimet dhe shkarkimet me urdhër të Saimir Tahirit

Një dokument hedh dritë mbi masakrën e bërë në administratën shtetërore me emërimet dhe shkarkimet me urdhra politikë.

Dokumenti tregon se si në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve një numër inspektorësh janë emëruar në detyrë me urdhër të Ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri. Një numër tjetër në njësinë e hetimit të Tatimeve apo në Drejtorinë Rajonale të Tiranës është bërë me udhër të Njësisë Nr. 3 të Partisë Socialiste.

Me urdhër të Ministrit të Brendshëm, Saimir Tahiri, është punësuar më 25 shkurt 2014 Elsid Xhelili, me detyrë inspektor. Në të njëjtën ditë janë emëruar inspektorë Fatjon Bojari e Neritan Matoshi.

Më 4 qershor 2014 është emëruar Evis Balla, inspektore ndërsa më 16 janar 2014 është emëruar inspektore Yllka Sakaj. 24 emërime të tjera janë bërë nga viti 2014 deri në vitin 2016 në Tatime nga Njësia Nr.3 e Partisë Socialiste.

Po me urdhër të Saimir Tahirit, më 25 shkurt 2014, është larguar nga detyra inspektorja Amanda Kroj, e cila gëzonte edhe statusin e Nëpunësit Civil. Me kërkesë të Partisë Socialiste, dega e Njësisë 3 janë bërë 4 largime të tjera nga puna. /Lapsi.al

Image