FOTO /Zyrtare, Donald Trump heq dorë nga të gjitha bizneset miliarda-dollarëshe

Donald Trump ka njoftuar sot papritur se do të “tërhiqet totalisht nga të gjitha bizneset e tij”.

Presidenti i zgjedhur deklaroi se do të heqë dorë nga interesat e tij të biznesit që të fokusohet në drejtimin e Shteteve të Bashkuara, shkruan “The Indepenndent”

Biznesmeni miliarder ka marrë kritika të vazhdueshme për konfliktin e interesave mes bizneseve dhe Presidencës, madje është akuzuar nga mediat se do conte administratën e tij drejt shkeljes së kushtetutës, për t’u dhënë përparësi bizneseve private.

Trump nuk tha si do të hiqte dorë nga bizneset, por besohet se ka të ngjarë t’ua dorëzojë fëmijëve të tij. Ai tha se do të shpjegojë më shumë në një konferencë shtypi në mes të dhjetorit.screenshot_51480507077