Ftohtë dhe ngrica, ky është parashikimi i motit për sot – Opozita.com

Deputeti Ben Blushi është përfshirë sot në debatin për hapjen e negociatave me BE. Blushi deklaroi se ‘partitë e mëdha po bëjnë një garë vonese për negociatat dhe rruga e Shqipërisë për në Bruksel po vështirësohet.

“Garë kush e pengon dhe e vonon më shumë procesin, – tha deputeti i LIBRA-s. – Fajtorët janë në Tiranë, jo në Bruksel Fajtorë janë partitë, ndërsa populli viktimë. Por ne mund ta përshpejtojmë ligjin e Vettingut.