George Soros dhe ‘të majtët’ planifikojnë marrjen e pushtetit dhe luftën ndaj Donald Trump

Pas humbjes katastrofike të Hillary Clinton në zgjedhjet presidenciale të SHBA, George Soros dhe donatorë të tjerë me ndikim në Uashington D.C. janë duke shqyrtuar taktikat për ti rezistuar “rendit të Donald Trump.” George Soros dhe një grup donatorësh të pasur amerikanë, të cilat vendosen ‘bastet’ për Hillary Clinton dhe humbën, mbajtën një konferencë tre-ditore në Uashington DC për të vendosur hapat për rimarrjen e pushtetit.

Duke cituar dokumentet e marra nga prestigjiozi “Politico.com” gazetari Kenneth P. Vogel, tërhoqi vëmendjen për faktin se takimi u sponsorizua nga klubi i donatorëve të Aleancës Demokratike dhe mblodhi së bashku “udhëheqësit e sindikatave më të mëdha dhe grupet liberale.

Vogel njoftoi se 200 prej donatorëve më të mëdhenj të majtë duke përfshirë edhe George Soros janë bashkuar për të diskutuar “hapat e ardhshëm për t’iu kundërpërgjigjur një presidencës se Donald Trump.

Sipas gazetarit, konferenca, e cila pasoi “fitoren tronditëse” të kandidatit republikan për president, Donald Trump, kishte për qëllim një plan për t’i rezistuar ndryshimeve ekonomike dhe politike të cilat janë paraqitur nga Presidenti i zgjedhur. Me fjalë të tjera, se”liberalët po përgatiten për një luftë llogore kundër Trump ng”, sugjeroi Vogel.

Gazetari citon kryetarin e Aleancës për Demokraci (DA), i cili theksoi se takimi kishte përcaktuar se “çfarë hapash do të merren për t’i rezistuar sulmeve që po vijnë dhe për të rimarrë përsëri pushtetin, duke filluar nga vitin 2017 dhe 2018.” Më 17 nëntor gazetari sinjalizoi se “procesi” është duke fituar, shkruan ‘Sputnik’/ SYRI.net/