Gjendet e vdekur në ujë 99 vjeçarja nga Kurbini

99 vjeçarja Dava Margjoni, e cila ishte shpallur e humbur disa ditë më parë nga të afërmit, është gjetur e vdekur në ujërat e Shkopetit.

Kanë qenë banorët e zonës të cilët kanë parë trupin e pajetë të 99 vjeçares, duke lajmëruar menjëherë policinë për ngjarjen .

Në trupin e pajetë të 99 vjeçares nga Kurbini është gjetur dhe një litar i lidhur në brez, ndërkohë që familjarët janë shprehur se nuk e dinë nëse është vrarë apo është hedhur vetë në liqen.