Guidë me këshilla nga yjet e pornos: Si ta zgjasni më shumë… në shtrat

Seksi është diçka i mirë që sjell kënaqësi, por nuk është një garë për të arritur vijën e finishit. Ne të gjithë kryejmë marrëdhënie duke shpresuar për një fund të mirë, por të gjithë duam që të hajë pak kohë përpara se të arrijmë tek fundi. Seksi që bëhet shpejt e shpejt nuk është i mirë as për femrën por as edhe për ju. Por cilat janë disa mënyra për të zgjatur më shumë në shtrat?

Merrni frymë

Seksi është edhe mendor, jo vetëm fizik. Nëse jeni shumë të eksituar mund të prisheni përpara kohe. Por qetësohuni, merrni frymë dhe një mënyrë e mirë është të mendoni për gjëra të tjera, çfarëdolloj gjëje që ju bën ju të ngadalësoni mendjen.