Hiqni dorë nga këto vese që të mos ftoheni gjatë dimrit (Foto)

Edhe për ata që asnjëherë nuk u shpëtojnë ftohjeve gjatë dimrit, ka shpresë që t’i shmangin ato, nëse do t’i linin disa nga veset e këqija, shkruan Express.

Më poshtë, Express ju sjell listën e veprimeve që nuk duhet t’i bëjmë, në mënyrë që t’i evitoni ftohjet dhe të shijoni dimrin pa u sëmurë:

Ju nuk duhet të përdorni pika për hundë para se të dilni në ambient të hapur

Mos merrni frymë me anë të gojës kur jeni jashtë

Mos e mbuloni hundën dhe gojën me shalle

Nuk duhet të vishni dhe mbathni gjëra të ngushta

Ndalojeni konsumimin e pijeve të nxehta 30 minuta para se të dilni jashtë

Nuk duhet të rrini të uritur kur është moti i ftohtë

Evitoni përdorimin e  kremrave të fytyrës para se të dilni jashtë

Mos konsumoni pije alkoolike në ambient të hapur