Hodaj: Në 50 lokale në Tiranë, konsumohet drogë

Në emisionin e mbrëmjes së sotme në Opinion është duke u diskutuar tema mbi drogën. Ajo ëshë fokusuar sidomos në qytetin e Tiranës. I ftuar në këtë panel ka qënë edhe Ervin Hodaj Drejtori i Policisë në Tiranë i cili tha se nga konstatimet e policisë droga konsumohet në 50 lokale nate në kryeqytet, shkruan opinion.al.

“Normalisht Tirana është qëndra më e madhe urbane e Shqipërisë dhe ka probleme të tilla. Është problem si çdo qëndër e madhe, sic çdo metropol. Lokalet e natës, pra jeta e natës në Tiranë është jeta më e madhe në gjithë Shqipërinë. Policia ka një statistik në lidhje me lokalet e natës. I ka të evidentuara të gjithë jo vvetëm për këtë fenomen por edhe për problematika të tjera. Sipas statistikave ka rreth 50 lokale nate në të gjithë Tiranën.

Operaqcionet që ne bëjmë në lokalet e natës vijnë me informacione konkrete, nuk janë kontrrole sporadike, nuk janë kontrolle rutin.

Zakonisht në lokale nuk kapen sasi të mëdhaja. Vijnë sipas kërkesës së klientit dhe janë në sasi të vogla”, është shprehur Hodaj./opinion.al