Hoxha: Deklaratat e Ramës shkojnë deri në vulgaritet

Analisti Artan Hoxha, ka theksuar në Opinion se deklaratat e kryeministrit Rama janë të rënduara, tejmase të ekstremizuara, deri në vulgaritet.

Hoxha, bëri me dije, se krahasime të tilla me një personazh filmi është qëllimi për ta kompleksuar tjetrin, për ta sulmuar kundërshtarin politik kur të del përballë apo në krah.

Ai tha se mjeti i këtyre deklaratave është ofendues, në këtë rast, mund të ishin disa lloj zonjash, të cilat mund t’i adresohesh duke i krahasuar me Pamin, për t’i ofenduar dhe për t’i kompleksuar ato.