Humbni 5 kg për 3 ditë me këtë dietë

Nga pikëpamja e vlerave ushqimore dhe terapeutike, karota është mjaft e pasur në vitamina A, B dhe C, si edhe substanca minerale mjaft të çmuara për organizmin.

Konsumimi i shpeshtë i karotave është i nevojshëm, sidomos për ata persona që vuajnë nga lodhja, dobësia dhe stresi.

Dieta është treditore dhe këshillohet të mbahet 1 herë në 10 ditë (pra brenda 10 ditëve të mbani 3 ditë këtë dietë).

Nuk është një dietë e mundimshme dhe gjatë një muaji, trupi mund të humbasë deri në 5 kilogramë.

Dita e parë

Mëngjesi: Një filxhan kafe me qumësht dhe gjashtë biskota.

Paradreka: Një gotë lëng karotë.

Dreka: 50 gr oriz dhe një frut.

Pasdreka: Një frut sipas dëshirës.

Darka: 100 gr fileto pule dhe një domate.

Dita e dytë

Mëngjesi: Një filxhan kafe me qumësht, 4 feta buke dhe pak marmelatë.

Paradreka: Një gotë lëng karote.

Dreka: Një racion peshk, një racion sallatë me karotë, borzilok dhe pak bukë.

Pasdreka: Një frut te stinës.

Darka: 70 gr proshutë me një sallate me vaj, limon, karota dhe perime.

Dita e tretë

Mëngjesi: Një filxhan kafe, një fetë buke dhe një luge gjelle marmelatë.

Paradreka: Një gotë lëng karote.

Dreka: Një racion pure karote, 60 gr djathë dhe pak bukë.

Padreka: Një frut sipas dëshirës.

Darka: 100 gr peshk, një sallate me vaj, limon, karota dhe perime si dhe një frut sipas dëshirës.