Itali, lokali i natës reklamë pornostaren si një “infermiere seksi”, revoltohen infermierët

Ky poster ka acaruar shumë infermierët e Riccione-s në provincën e Riminit në Itali. Në posterin e vendosur në hyrje të lokalit, Pepenero shfaqet një pornostare në rolin e ‘inferimere seksi” poshtë së cilës shkruhej, “A luajmë doktorash?!”.

Lokali bën publicitet për një mbrëmje mjaft të këndshme në shoqerinë e inrfermiereve seksi.

“Në ditën, që vëmendja tek femra është përqendruar më shumë se kurrë, për rolin që ajo ka në shoqëri dhe dhunës që i nënshtohet, ka akoma nga ata që luajnë me stereotipin e infermieres seksi dhe të “lojës me doktora” – kanë shkruar infermierët në faqen e Facebook-ut të shoqatës së infermireve, “IPASVI” Pesaro Urbino, të cilët kanë kërkuar heqjen e këtij posteri dhe që mos të vendosën më postera të tillë që ulin profesionon dhe punën e tyre.