Ja kush është ministri i përgjuar për korrupsion

Opozita.com ka mesuar emrin e ministrit që është regjistruar duke folur për emërime dhe shkarkime në emër të partisë.

Ai eshte ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj, i cili është regjistruar me audio dhe që do të transmetohet sonte në emisionin “STOP”.

Regjistrimi është bërë nga një vartës i ministrit të Shëndëtësisë.