Ja pse shtrigat u merrnin penisin meshkujve

Kemi dëgjuar shpesh histori me shtriga dhe për truket e tyre të magjisë. Shpesh shtrigat të cilat merreshin me magji të zezë bënin kurban kafshët e egra në mënyrë që të arrinin personin të cilit donin ti merrnin jetën.

Por nuk kishim dëgjuar kurrë më parë që shtrigat përdornin dhe penisin e mashkullit për magjinë e tyre. Në librat e lashtë thuhet se penisi i mashkullit ishte sakrilegji më i madh që një shtrigë bënte për zotin ku ajo besonte dhe në këtë mënyrë ajo mund të realizonte plotësisht magjinë e saj.