Ja ushqimet që nuk duhet të porosisni kurrë në fast-food

Nëse shkoni në një restorant të ushqimit të shpejtë, duhet të keni parasysh disa ushqime që nuk duhet t’i porosisni kurrë.

Këto këshilla janë dhënë nga ekspertët e këtyre restoranteve gjatë një diskutimi në forumin e njohur, Reddit.

Shumë prej tyre thonë se problem i madh janë sidomos patatet e skuqura.

“Ato nuk janë kurrë të vjetra derisa të shiten”, thonë ata.

Me fjalë të tjera, nuk ka rëndësi se kur janë skuqur, ato vazhdojnë të serviren.

Starbucks është kritikuar pasi e ringroh ushqimin e ngrirë dhe ua servir klientëve.

Subëay kritikohet se ajo që e quan pulë e pjekur, në fakt është thjesht një pulë e zier në mikrovalë.

Të tjerë punonjës të restoranteve të ushqimit të shpejtë thonë se problem janë racionet, që nuk janë asnjëherë aq sa duhet të jenë.