“Me jep paratë se për ndryshe do të fus në lavatriçe”

“Me jep paratë ose do të fus në lavatriçe”. Ky ishte kërcënimi që ka marrë një punonjës pranë një lavanderie në zonën e Testaccio-s në Itali.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 18:30 pak ditë më parë, kur policia mori një denoncim për një sherr mes dy personash.
Pasi mbërriti policia hasi në rezistencën e L.S. 42 vjeç emigrant shqiptarë.

Pasi panë atë që kishte ndodhur nga kamerat e sigurisë, policia e arrestoi shqiptarin, i cili tashmë do të akuzohet për tentativë grabitjeje.

Nga pamjet shihej qartë që shqiptari e kishte kërcënuar punonjësin dhe madje e kishte goditur atë dhe në fytyrë.

Nga lëvizjet e tij shihet edhe kërcënimi për ta future në lavatriçe nëse nuk i dorëzonte paratë.