A kënaqen gjatë seksit yjet e filmave pornografik?!

Për të dëshmuar se aktorët dhe aktoret e filmave pornografik e shijojnë seksin, Justin J. Lehmiller, psikolog shoqëror që fokusohet në seks dhe lidhje, kishte marrë të dhënat e dy anketimeve, të cilat tregojnë se palët me të vërtetë kënaqen gjatë seksit!

Njëri studim i kishte anketuar gratë nga viti 2013, ndërsa tjetri i kishte anketuar meshkujt nga i njëjti vit, transmeton “Telegrafi”.

Sipas rezultateve të këtyre dy studimeve, kur ishin pyetur se sa kënaqen gjatë seksit në një shkallë prej 0-10, 69% nga 177 vajzat që janë yje të filmave pornografik e kishin zgjedhur numrin 10, ndërsa më pak se 2% kishin zgjedhur pesë ose më pak.

Siç thotë edhe Dr. Lehmiller, ky studim në mënyrë të drejtpërdrejt e kundërshton idenë që, yjet e filmave pornografik nuk mund të shijojnë seksin për shkak se bëjnë shumë seks në punën e tyre.

Rezultati është i njëjtë edhe te 105 meshkujt e anketuar, ku mesatarja e kënaqësisë kishte dal rreth 8.4.