Keni këto probleme, drejtohuni urgjent tek okulisti

Problemet me shikimin janë shumë më të zakonshme sesa mund ta imagjinoni. Gati 60% e popullsisë në botë ka nevojë për korrigjim të shikimit. Fatmirësisht, 80% e të gjitha problemeve me shikimin mund të shmangen ose korrigjohen.

Më poshtë do të gjeni disa nga simptomat që paralajmërojnë se keni probleme me shikimin dhe duhet të kontrolloheni menjëherë tek një okulist.

1.Shikim i turbullt

Vështirësi të të parit gjatë natës

3.Vështirësi në përshtatjen e shikimit kur kalon nga errësira në dritë

4.Vështirësi të leximit të shkronjave në kompjuter

5.Tendosje apo lodhje të syrit

6.Dhimbje të vazhdueshme të kokës

7.Vizione të dyfishta

8.Shikim i valëzuar

9.Të parit e një rrethi drite gjatë gjithë kohës

1o.Tension të syrit