Këto adoleshente u kanë dalë prindërve jashtë kontrollit, ja si shfrenohen (Foto +16)

Adoleshentët norvegjezë organizojnë për tre javë rresht festa non stop, me rastin e përfundimit të shkollës.

Në festë nuk mungojnë as skenat e seksit në publik dhe orgjitë.

Festa tre javore shenjon hyrjen e tyre në moshën e rritur dhe gjatë kësaj feste, ata duhet të kalojnë disa sfida, një prej të cilave është edhe seksi në publik.