Këto shtëpi mund t’i mbijetojnë fundit të botës

Këto shtëpi ekonomike të ndërtuara për t’i mbijetuar katastrofave natyrore mund t’ju mbajnë të sigurt gjatë Apokalipsit – nëse mund ta përballoni çmimin e tyre prej 1.5 milionë dollarë.
Fotografi mahnitëse shfaqin shtëpitë me pamje të jashtme si aliene, të njohura si “Earthship”, së bashku me një mur të ndërtuar nga gomat dhe një serrë për prodhimin e ushqimit.

Fotografitë e kapura shfaqin shtëpitë, që ndodhen në Nju Meksiko, të ndërtuara nga Earthship Biotecture për t’i mbijetuar katastrofave, transmeton Gazeta Express.

Sipas kompanisë që i ndërtoi këto shtëpi, ato mund t’i zvogëlojnë edhe efektet e ndryshimit klimatik.
3abde7f500000578-0-image-a-6-1480067054312_1480091191-3005802

3abde80d00000578-0-image-a-22-1480068926432_1480091189-4757742

3abde81e00000578-0-image-a-10-1480067852445_1480091188-6707988

3abde82e00000578-0-image-a-30-1480070946607_1480091190-2660525

3abde84d00000578-0-image-a-2-1480066702756_1480091190-2701291
3abde76000000578-0-image-a-37-1480071291510_1480091189-8417644

3abde80500000578-0-image-a-4-1480066998103_1480091190-4509491

3abde81100000578-0-image-a-20-1480068874137_1480091190-5893990

3abde85200000578-0-image-a-12-1480067917311_1480091192-9629666