Këtu burrat paguajnë që të rrihen nga bukuroshet seksi (Foto)

Prapa dyerve të një lokali boksi në Londër, burrat me kravata paguajnë që të rrihen në ring nga gra të bukura.“Wrestling Management”, ka filluar katër vjet më parë nga një ish-modele, valltare dhe boksiere që quhet Cam.

“Isha pjesë e një feste bamirësie boksi ku u ftova që të rrihem në ring. Ishte shumë e frikshme dhe emocionuese por pash që shumë njerëz ishin të interesuar. Gjithashtu vura re edhe një interes të madh nga gratë dhe mendova që kjo mund t’i inspirojë gratë që të bëjnë gjëra për të cilat nuk kanë menduar kurrë që do t’i bëjnë”.

Kështu i lindi asaj ideja që të formojë një klub ku gratë e bukura do të mund të hynin në ring për të rrahur burrat.