Kim Kardashian hedh në erë milionat e familjes, ndërpret xhirimet e “Keeping Up With The Kardashians”

Kamerat janë fikur për “Keeping Up With The Kardashians”, të paktën sipas një burimi të ri.

“Reality Show” nuk ka xhiruar asnjë skenë që prej 3 tetorit, kur Kim Kardashian u grabit me armë në apartamentin e saj në Paris.

Bashkëshorti i Kim, Kanye West, është shtruar javën e kaluar në spital për shkak të gjendjes së rënduar mendore dhe si pasojë duket se është vendosur që e gjithë familja të marrë një pushim, raporton “TMZ”.

Site-i shpjegon se produksioni ka vendosur të ndërpresë këtë “reality show”, të paktën deri në fund të 2016 ose edhe më tej.