KLD njelloj si KPD

Nga – Myslim Murrizi

Ne prag te shkrirjes po nxiton te bej QOKAT.

Qe te jesh mire me K L D duhet ta kesh mire dhe me K P D.

Emerohen dhe levizin ku te deshirojne vetem gjygjtare me ” biografi” te mire.

Si baze CV meret , ose te vish nga familje deshmori, ose te jesh nga familje hetuesish ose prokuroresh ,ose te jeshe familje qe ke 3-4 familjare ne gjygjesor apo prokurori ose?????

Sot K L D de fakto ka shkrire gjykaten e rrethit Lushnje.
Kjo gjykate ka patur gjithsej 4 gjygjtare;1-zj Brigena Lubonja2- zj Anila Karanxha3- zj Esmeralda Çeku dhe zj Saemira Hila.
Sot K L D e qokave dhe sorrave kane emeruar ne gjykaten e apelit Vlore zj Brigena Lubonja dhe kane transferuar ne gjykaten e Tiranes zj Anila Karanxha.
Rrethi i Lushnjes me mbi 200 mij banore, rrethi i gjashte ne vend per nga popullsia me plot probleme te cilet drejtohen çdo dite ne gjykate tani do ti duhet te mbajne radhe edhe tek gjykata.

Ky rreth ka 7 prokuror ka 32 avokat te cilet do te ” falen” tek vetem dy gjygjtare.

Kush mund ta dije nga K L D ose nga K P D se kur do te hapet ” tenderi” per gjygjtare ne Lushnje????
Deri atehere JU bej ” thirrje” qytetareve te rrethit Lushnje qe te sillen mire ,sepse ne rast te kundert nuk keni ku gjeni drejtesi.