Kodra: Nëse ministri Beqaj ka video tjetër të ma sjellë, do e transmetoj

Në lidhje me transmetimin e regjistrimit të ministrit të Shëndetësisë, Ilir Beqaj në emisionin investigativ “STOP”, ditën e djeshme, Saimir Kodra ka theksuar në Opinion se pushimi nga puna i z.Hadarmataj, është bërë se nuk ka marrë pjesë në mbledhje partie.

Kodra, më tej, ka theksuar se të bësh lidhjen e një pushimi nga puna me regjistrimin audio, është realizuar pasi ne pritëm pushimin nga puna, pra që kishte ardhur një urdhër pushimi për të, që të konfirmoja gjithë bisedën.

Ai tha se shkarkimi i tij nëpërmjet asaj telefonate, ka ardhur pikërisht nga ajo, pasi Hadarmataj nuk kishte asnjë vërejtje në punë, nuk ka as paralajmërime për thyerje të kodit të etikës, si dhe nuk i është drejtuar asnjë masë disiplinore.

Kodra tha se në urdhërin e shkarkimit, të firmosur nga vetë ministri Beqaj, nuk i është shkruar asgjë nga këto, pra asnjë shkelje.