Kreshnik Spahiu ne Oktapod / Haram iu qofte shukrijaneve (shukriu) qe e votuan dhe u blene me turp.

Aleanca Kuq e Zi ne Diber u rendit si force e dyte . Ishte protagoniste kryesore. Haram iu qofte shukrijaneve (shukriu) qe e votuan dhe u blene me turp.