Kujdes ku hani! Bleu mish pule për drekë, brenda lëvizte diçka!

Një person nga Australia, kishte blerë ushqim pule. Por, kur kafshoi mishin, vërejti krimbat që lëvizin.

Këtë situatë të pakëndshme vendosi ta shpërndajë në rrjetet sociale.

Ai thotë se kjo mund t’i ndodhë secilit, ndaj thotë se secili duhet të shohë se çfarë po ha në lokale.

Restoranti thotë se “krimbat nuk vijnë nga kuzhina e tyre”, sepse i kushtojnë rëndësi “përgatitjes dhe kualitetit të ushqimit”.