Kukullat seksi që bëjnë për vete çdo mashkull/ Çmimi 1 mijë dollarë (foto +16)

Këto kukulla seksi janë më pranë perfektes së kurrë.

Ato janë një imitim i përkryer dhe mund të flasin fjalë të pista, kanë vaginë vibruese dhe gjokse që mund t’u ndryshosh madhësinë.

“Do të ndihmojnë meshkujt të bëhen dashnorë më të mirë”, thotë prodhuesi i tyre.

“Është njësoj si të shkosh në gjimnastikë. Atje forcon muskujt, ndërsa me këto kukulla forcon rezistencën dhe bëhesh një dashnor i përkryer”, thotë shefi i “Real Doll” Matt McMullen.

Çmimi i tyre do jetë mbi 1 mijë dollarë dhe pritet të hidhen në treg në fillim të muajit të ardhshëm.