Kulmi i orgazmës: Ja si rënkojnë në vende të ndryshme të botës

Kemi dëgjuar shpesh sa ka dhjetëra e dhjetëra pozicione seksuale.

Por duket se njerëzit ndryshojnë nga vendi në vend edhe sa u përket shprehjeve që përdorin në kulmin e orgazmës.

Zakonisht në Perëndim përdoret shprehja: “Po vij”.

Por në Japoni është më ndryshe.

Atje thuhet ‘iku’, që do të thotë ‘po shkoj’.

Amerikanët thonë “Oh zot i madh”, në Itali thonë “Madonna”, kurse në Spanjë thonë “Madre Mia”, që nuk duket dhe aq joshëse pasi ka lidhje me mamanë.

Rusët duken më pragmatikë, ata thonë “po ngul një tra” në kulmin e orgazmës.

Edhe rumunët duken pragmatikë.

Ata thonë “e bëra”.

Kurse polakët thonë “juz-juz-juz”, që pak a shumë do të thotë “tani-tani-tani”.