Kur prezantuesi kërcen, e shoqja deputete filmon (Video)

Çifti i njohur Enkel Demi dhe deputetja Mesila Doda, veç lodhjes dhe stresit të punës, gjejnë kohën edhe për argëtim.

Kështu ata kanë shijuar fundjavën në një nga lokalet e natës, ku shihet gazetari I njohur duke shijuar dhe kërcyer nën tingujt e muzikës me vajzën e tij Hana.

Ndërkohë që gjithë këtë moment të lumtur brenda familjes e ka filmuar vetë deputetja Doda.