Kur ta mësoni këtë, seksi juaj oral do të jetë magjepsës

Në hulumtimet “online” është zbuluar që pozita e popullarizuar 69 edhe nuk është aq e dashur, e as seksi sa e përcjell ai reputacion.
Për seks oral eksploziv e nevojshme është diçka tjetër. Që të rrisni stimulimin ja çfarë duhet të bëni:

1) Gjeni pozitën që më së shumti ju përshtatet

Me siguri keni provuar shumë pozita, e me siguri nuk ju ka ikur edhe poza e famshme 69. Pas disa provave edhe vetë do të vlerësoni se cila nga pozitat ju ka ofruar më së shumti kënaqësi. Dikush do lart, dikush poshtë, dikush anash. Zgjedhja është e juaja.

2) Mos jini dembel

Kthejani anës së kundërt me të njëjtin epsh dhe dëshirë. Nëse lodheni, përdorini duart, imagjinatën. Të gjithë i duam ndryshimet. Ndër të tjera kështu do të mësoni çfarë të dyve ju pëlqen.

3) Kënaquni në stimulim

Mundeni pak ta ndalni aksionin dhe të ikni nga rruga. Nuk është nevoja të bëni, dy tre gjëra përnjëherë që seksi të jetë eksploziv. Bëni pauzë dhe ngadalësoni aksionin. Mos harroni që ka diçka edhe në buzë. Kini në mendje këtë, veçanërisht nëse po ju përgatitet kulmi. Lëreni. Mënyra e sigurt që kënaqësinë ta sillni në horror është që gjatë kulminacionit të vazhdoni edhe më tej ta stimuloni.

4) Merrni pozitën në të cilën të tërë jepeni

Kjo është pozita në të cilën e tëra do t’i jepesh dhe në të cilën do ta keni pamjen e mirë të të gjitha zonave erogjene tuaja. Është fantastike sepse mund të kontrolloni tensionin.

5) Luani me ushqim

Përveç që të nxit kur e sheh partnerit duke luajtur me ushqim. Kjo njëkohësisht mund të shërbejë si ndihmës seksual.

Qoftë ajo përdorimi i shllagut, çokollatës, apo ndonjë mente të shijshëm, i cili do ju rris edhe më shumë ndjenjën.