Ky është plaku që i shan politikanët në Maqedoni (Video)

Nga cikli i emisioneve të Big Mamës, Mama’s Trip është edhe intervista e një haxhiu plak i cili shan shumë politikanët

Për karakterin e tij dhe për shumë gjëra të tjera flet Big Mama, e cila e ka intervistuar atë në emisionin e saj.