Ky ishte komunikimi fundit i kullës së vrojtimit dhe pilotit para aksidenit tragjik

Vijnë të tjera detaje nga mediat braziliane për  aksidentin tragjik të Kolumbisë. Mediat kanë zbuluar komunikimin e fundit që ka pasur piloti me kullën e vrojtimit.

Nga sa bëhet e ditur thuhet se Pilot i kishte bërë të ditur kullës se po i mbaronte karburanti.

Por kulla në rrethana të tilla i ka thënë pilotit që në vendin më të afër të bënte ulje të detyruar.

Por kjo ulje nuk erdhi kurrë pasi karburanti nuk ishte i mjaftueshëm.