‘Lajthit’ CNN, transmeton 30 minuta porno gjatë natës

Rrjeti televiziv amerikan CNN i befasoi të gjithë një natë më parë, teksa stafi i televizionit ndryshoi krejt papritur programacionin.

Një gabim i çastit kushtoi shumë, teksa në ekranet e CNN u shfaqën filma për të rritur, pornografi.

Për rreth 30 minuta u transmetuan filma me pullë të kuqe, dhe kjo sigurisht nuk mund ti shpëtonte syrit të publikut.

Një ngatërresë në regjinë e rrjetit televiziv amerikan bëri që shumë shikues të habiteshin për çka po u shikonin sytë.

Por, ngatërresat ndodhin…dhe kjo ngatërresë mund t’i ketë kushtuar vendin e punës personit përgjegjës.