Letrat/ Fëmijët amerikanë i kërkojnë Presidentit Trump të tregohet i sjellshëm

Pas zgjedhjeve presidenciale dhe shpalljes së Donald Trump si fitues shumë fëmijë amerikanë kanë shkruar letrat e tyre dhe ja kanë drejtuar atij.

Një fushatë online në Facebook, e krijuar nga një nënë nga Seattle, e cila quhet Molly Spence Sahebjami, ka ftuar fëmijët të dërgojnë aty letrat këshilluese për Trump.

Grupi i rrjetin social me emrin “Dear President Trump: Letters from Kids about Kindness” (I dashur President Trump: Letra nga fëmijët për mirësjelljen” ka gati 10 mijë anëtarë.

Në përshkrimin e faqes thuhet se ideja është që fëmijët nën 18 vjeç të shkruajnë letra për presidentit e zgjedhur Trump në të cilat të tregohet për rëndësinë e të qenit i sjellshëm me njerëzit e tjerë./opinion.al

3A7F7EBE00000578-3948192-image-a-79_14794386410663A7F7DB400000578-3948192-Ms_Sahebjami_said_the_idea_for_the_Facebook_group_came_to_her_af-a-16_14794447435233A7F7EC200000578-3948192-image-m-85_14794392480553A7F7EBA00000578-3948192-image-a-81_14794386527433A7F7ECA00000578-3948192-image-m-84_1479439203329