lisa Spiropali reagon për salcen ndajë Ministres Nikolla: vajza është “kamikaze” ndërkohë që edhe Kanuni nuk të lejon të qëllohet mbi një femër

E ka parë në një këndvështrim krejt ndryshe nga të gjithë, sekretarja për marrëdhëniet me publikun në PS, Elisa Spiropali atë që ka ndodhur me studenten dhe ministren Nikolla.

Në një postim në facebook, Elisa Spiropali thotë se vajza është “kamikaze” ndërkohë që edhe Kanuni nuk të lejon të qëllohet mbi një femër.

AS NE KANUN NUK LEJOHEJ T’I ZIJE PRITË NJË GRUAJE

Isha e pranishme dhe s’jam ndjerë kurrë më keq! Kjo nuk është as shaka, as protestë, po quhet dhunë. Nje dhunë e pashembullt prej njerezish të pabesë që zënë pritë dhe qëllojnë pas shpine, ndërkohe që as në Kanun nuk lejohej t’i bëje pritë një gruaje! Dhe nëse ajo vajza që qëlloi Linditën si një kamikaze që nuk i përket asnjë feje, asnjë krahine, asnjë ideje, po vetëm një celule që e përdori për shoë, mund të falet, se është një e mjerë që s’di se ç’bën, edhe më e pështirë është mbështetja që një burrë zamani, malësor antishtet, antiligj dhe antikanun, njëfarë Sali Berisha, i bën një pafytyrësie të tillë! Kjo është për fat të keq opozita që kemi, një çetë njerëzish të dëshpëruar që bëjnë gjëra të dëshpëruara!