Makina me drogë i ikën policisë, hedh tre çantat nga makina

Polica greke ka kapur 22 kg marijuane në kufirin greko-shqiptar. Mësohet se policia greke i bëri shenjë ndalese një makine në Kostur, por drejtuesi nuk u bind, shtoi shpejtesine dhe gjate levizjes hodhi 3 çanta nga mjeti.

Policia iu qep nga pas dhe nisi ndjekja derisa u ndalua. Policia njofton se ne pranga u vu drejtuesi grek 31-vjec dhe pasagjerja greke 20-vjeç.