Mamaja e 14-vjeçares që u hodh nga pallati: Jam e sëmurë rëndë, fëmija ka vuajtur prej meje që 6 vjeçe

Nëna e 14-vjeçares që tentoi të vriste veten duke u hedhur nga pallati tregon gjendjen në të cilën ndodhet familja dhe vuajtjet e saj me shëndetin. K.B. nuk e përballon dot sëmundjen e nënës së saj.

Përballë me ish-Shkollën e Bashkuar, në një pallat katër katësh, dy ditë më parë është hedhur një vajzë 14-vjeçare. Por, ajo nuk ishte banore në këtë pallat, ndërsa e kishte zgjedhur për t’i dhënë fund jetës prej aty. Banesa ku ajo jetonte ishte një vilë dykatëshe, në të cilën banonin dy gjyshërit e të miturës K. B., mamaja e saj, vëllai dhe daja bashkë me familjen e tij. Në një rrëfim për gazetën “Shekulli”, nëna e 14-vjeçares, I. Qelibari, tregon arsyet e vuajtjeve të vajzës së saj.

Për atë çfarë ka ndodhur në të vërtetë, 44-vjeçarja nuk është vënë në dijeni, për shkak të gjendjes shëndetësore që ajo ndodhet. Ajo di që vajzës së saj, K. B., i ka rënë të fikët dhe jo të jetë hedhur nga kati i tretë i një pallati. I. Qelibari, thotë se vajza e saj 14-vjeçare është e ngarkuar shumë me stres. Sipas saj, K…. e vuan shumë gjendjen në të cilën ajo ndodhet, vuan nga skleroza e theksuar.

Çfarë ka ndodhur me vajzën tuaj dy ditë më parë?

Nuk e di, zoti ma ka shpëtuar vajzën dje (pardje). Ajo mban shumë stress në vetvete, sepse më shikon mua në këtë gjendje që jam sot. Vajza më ka bërë për katër vite me radhë gjilpërat. Jam invalide, vuaj nga një sëmundje e rëndë. K….. më ka bërë të gjitha shërbimet. Ajo mërzitet shumë me mua dhe ka kaluar stres për gjendjen time.