Mariah Carey…. foto e nxehtë me truk dhe photoshop

Mariay Carey tregon krenare gjoksin e saj shpërthyes me një bluzë të hapur deri në fund për festën tradicionale të Falenderimeve. Fotoja e ndarë në rrjetet sociale nga këngëtarja nuk është pranuar nga fansat të cilët mendojnë se është e modifikuar.

Fansat kanë menduar se këngëtarja ka modifikuar krahun e majtë dhe një pjesë të pasqyrës. Njëri prej tyre thotë: ‘Photoshopi më i keq që kam parë ndonjëherë’.

Mariah nuk shqetësohet aspak për opinionin social dhe nuk replikon, sepse për momentin ajo po mendon për të tjera gjëra.

.