Meshkuj, ja 5 këshilla seksuale për ta çmendur të dashurën në shtrat

1 – Filloni paralojën gjatë kohës kur jeni në punë

Nëse i dërgoni partnerit një mesazh seksi, kjo e nxitë një eksitim të mirë, thotë edukatorja e seksit Yvonne Fulbright, transmeton Telegrafi.

2 – Hani ushqime të mira për seksin

Avokadot, për veç që janë të mira për trupin, janë të mira edhe për libidonë tuaj.

Ato janë të mira për zemrën dhe arteriet, dhe rrjedhimisht ndikojnë që gjaku të rrjedh më mirë në vendet e duhura…

3 – Provoni diçka të re

Joel Block, psikolog dhe ekspert i lidhjeve, thotë se ndryshimi i pozicioneve e rrit eksitimin, prandaj mund të provoni të bëni diçka të re në dush apo kuzhinë…

4 – Mbahuni…

Sa më i gjatë udhëtimi, aq më e mirë arritja…

Nëse e ndjeni veten afër orgazmës, ngadalësojuni dhe vonojeni kënaqësinë, rekomandon edukatori i seksit, Eric Marlowe Garrison, autor i I love Female Orgasm: An Extraordinary Orgasm Guide.

5 – Mos u fokusoni në O-ja e famshme

Përderisa orgazma gjatë marrëdhënies e merr të gjithë meritën, studime të fundit tregojnë se edhe ndjesia gjatë paralojës mund të jetë po aq e kënaqshme, prandaj shijojeni çdo moment.