Meshkuj, ja mënyra më e mirë për t’i kryer seks oral të dashurës

Fillimi

Filloni ngadalë dhe nga lart. Putheni atë ngadalë në buzë, sikurse e keni të gjithë kohën e botës. Putheni në vendet më të ndjeshme, buzë, qafë, prapa veshit…

Mbajeni ritmin

Filloni ta puthni më poshtë se qafa, putheni dhe prekjani gjokset. Mbërtheni gjokset e saj dhe kafshoni butë. Keni kujdes të mos e lëndoni.

Zbritni poshtë…

Putheni ndërmjet kofshëve dhe prekeni lehtë me duar, vetëm ngacmojeni.

Filloni me një puthje të gjatë e të ngadalshme në klitorisin e saj dhe pastaj bëni më të mirën tuaj.

Futni në ‘lojë’ edhe gishtërinjtë

Ndërkohë që jeni duke i kryer seks oral, provoni t’i futni gishtërinjtë në vagjinën e saj dhe lëvizni ata brenda me një ritëm të caktuar, varësisht se si i pëlqen asaj.