Mësoni si të luftoni të ftohtin përmes ushqimeve

I ftohti i stinës së dimrit shoqërohet edhe me viroza të ndryshme apo sëmundje.

Konsumimi i karotave ndihmon në forcimin e imunitetit tonë. Kur “greva e zakonshme” e të ftohtit tenton t’ju mbërtheje, a mendoni se ju shkon më mirë shprehja “të ushqej një të ftohtë dhe të mohoj një ethe”, apo ”të ushqej një ethe dhe të mohoj një të ftohtë”?

Sido që të jetë, ka një mori të tërë ushqimesh që janë jashtëzakonisht të dobishme, që të konsumoni kur jeni sëmurë dhe sigurisht që nuk jemi duke folur për supë pule.