Michelle Obama do të kandidojë për Presidente? Përgjigjet Presidenti: Kurrë!

Presidenti amerikan, Barack Obama, i ka hedhur poshtë spekulimet se zonja e parë, Michelle Obama, mund një ditë të garojë për presidente amerikane.

Në një intervistë me redaktorin e magazinës “Rolling Stones,” Jann Ëenner, Obama ka thënë: “Michelle nuk do të garojë kurrë për presidente”.

“Ajo është personi më i talentuar që kam njohur. Mund ta vëreni rezonancën e jashtëzakonshme që ajo ka me popullin amerikan. Ndonjëherë bëj shaka se ajo është tepër e ndjeshme për t’u futet në politikë,” kishte thënë Obama.

Ai, po ashtu ka thënë në këtë intervistë, e cila është publikuar online dje, se kur ta largohën nga Shtëpia e Bradhë bë janar, ai dhe bashkëshortja e tij do të vazhdojnë të jenë shumë aktiv me besimin se kur punon me zell me njerëzit, ndryshimet ndodhin.