Motra e Ergi Dinit e revoltuar me mediat: O palaço, do ju vrasë dhimbja jonë!

Lajmi për vdekjen e këngëtarit Ergi Dini tronditi gjithë opinionin publik. Aksidenti i tij zuri hapësirën kryesore në të gjitha mediat. Vetëm pak ditë më pas nga kjo tragjedi ka reaguar motra e Ergit, tepër e revoltuar me disa prej mediave të cilat publikuan video nga aksidenti i vëllait të saj. Ajo ju ka kërkuar mediave, të mos postojnë video të aksidentit duke i quajtur edhe palaço.

Statusi i Barbana Dinit: O palaço qe i harxhoni oksigjenin kësaj bote kot!O “gazetar” dhe “aktor” te dështuar qe nuk dini cfare është dhimbja,ju shisni edhe familjen për pak vëmendje!Mos nxirrni videot e aksidentit per ca like e qindarka te qelbura se do ju vrase dhimbja jone!Ju te vrisni ditën,e te qani natën!Me ka vdekur gjysma e zemrës por kam gjysmën tjetër gjalle akoma,prandaj STOP!

barbanaaa