Mungesa e fëmijëve shkatërron Brad Pitt-in

Prej javësh ai është në betejë ligjore me ish bashkëshorten e tij Angelina Jolie, për kujdestarinë e fëmijëve.

Raportohet se që nga 15 shtatori Brad Pitt ka takuar fëmijët e tij vetëm 3 herë, dhe kjo duket se e ka dëshpëruar pafund aktorin.

Gjërat mund të ndryshojnë pasi gjyqi për kujdestarinë e fëmijëve është akoma i hapur.

Aktori 52-vjeçar është shprehur se këto kohë për të janë shumë të vështira, dhe ai nuk është aspak i qetë.